KARTANON

UUSI TULOKAS KARTANON-TUOTEPERHEESEEN: KARTANON PAAHDETUT!

Kartanon Paahdetut linssilastut ovat täällä. Ensimmäisenä makuna hurmaa pehmeä kermaviili ja sipuli.

kartanon paahdetut

Kartanon paahdetut linssilastut ovat herkullinen valinta seikkailijoille. Vähärasvaiset ja vegaaniset lastut paahdetaan ilman rasvaa, lämpimällä suolapedillä. Maussa hurmaa pehmeä kermaviili ja sipuli, aitoon artesaanihenkeen. Kun haluat erityisen hyviä linssisipsejä, valitse Kartanon paahdetut linssilastut.

uusi valmistustapa

Kartanon Paahdetut valmistetaan uudella tavalla. Paahtamiseen ei käytetä lainkaan öljyä, vaan tuotteet paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä. Tuotantoon tarvittava sähköenergia saadaan saariston tuulivoimasta, eikä prosessista jää yhtään öljyä yli. Paahtamisen jälkeen tuote saa herkullisen makunsa mausteista ja ripauksesta laadukasta öljyä.

Paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä.

Paahtamiseen ei käytetä lainkaan öljyä.

Sähköenergia saariston tuulivoimasta.

Maku laadukkaista öljyistä ja mausteista.

kartanon perunalastut

Poimittu Ahvenanmaan viljavasta mullasta, pilkottu ja paistettu pienissä erissä, uskollisena yli 100 vuotta vanhoille perinteille, pidetty huolta, että maanläheinen, oikein rouskuvan rapea tuntuma säilyy pellolta pussiin ja siitä aina suomalaisten koteihin, jo yli 20 vuoden ajan

kartanon välipalat

Kartanon välipalat ovat rouskuvan ravitsevia päivän pelastajia, jotka kulkevat kätevästi mukana.

kartanon reseptit

Kartanon perunalastut taipuvat myös reseptiikkaan! Katso täältä millaisia herkkuja voit rouskuvista sipseistä loihtia.

kartanon-caprese (1)

tuotteet

Tästä voit valita mieleisesi makupalat Kartanon laajasta tuoteperheestä. Kaikki soveltuvat niin seikkailuihin, koti-iltoihin kuin juhliinkin!