KARTANON

SAARISTON KASVATIT – SIIVU SUOMALAISTA SAARISTOLAISPERUNAA

Kartanon perunalastuja on jo pitkään valmistettu vain suomalaisesta saaristolaisperunasta. Näin on tehty Ahvenanmaalla jo hyvä tovi, jotta saisit nauttia aina maukkaista ja korkealaatuisista perunalastuista.

UUSIN TULOKAS - KARTANON PAAHDETUT

Kartanon paahdetut linssilastut ovat herkullinen valinta seikkailijoille. Nämä vähärasvaiset ja vegaaniset lastut paahdetaan lämpimällä suolapedillä, eli ilman rasvaa (kyllä, luit oikein!) Lisää tästä jännittävästä valmistusmenetelmästä voit lukea hieman alempaa. Maussa hurmaa pehmeä kermaviili ja sipuli, aitoon artesaanihenkeen. Kun haluat erityisen hyviä linssisipsejä, valitse Kartanon paahdetut linssilastut.

Kartanon paahdetut -pakkauskuva

UUSI VALMISTUSTAPA

Kartanon Paahdetut valmistetaan uudella tavalla. Paahtamiseen ei käytetä lainkaan öljyä, vaan tuotteet paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä. Tuotantoon tarvittava sähköenergia saadaan saariston tuulivoimasta, eikä prosessista jää yhtään öljyä yli. Paahtamisen jälkeen tuote saa herkullisen makunsa mausteista ja ripauksesta laadukasta öljyä.

Paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä.

Paahtamiseen ei käytetä lainkaan öljyä.

Sähköenergia saariston tuulivoimasta.

Maku laadukkaista öljyistä ja mausteista.

KARTANON PERUNALASTUT

Saariston kasvatit. Siivu suomalaista saaristolaisperunaa. Poimittu Ahvenanmaan viljavasta mullasta, pilkottu ja paistettu pienissä erissä. Pidetty huolta, että maanläheinen ja rouskuvan rapea peruna, päätyy laadukkaana ja ympäristön huomioon ottaen pellolta pussiin ja siitä suomalaisten koteihin. Jo yli 20 vuoden ajan.

Kartanon perunalastuja
Kartanon välipalat

KARTANON VÄLIPALAT

Kartanon Välipalat ovat rouskuvan ravitsevia ja terveellisiä päivän pelastajia, jotka kulkevat kätevästi kaikissa seikkailuissasi mukana. Nappaa seuraaville retkille reppuun mukaan pähkinäsekoitus erilaisilla marjoilla tai erilasilla hedelmillä.

KARTANON RESEPTIT

Kartanon perunalastut taipuvat myös reseptiikkaan! Katso täältä millaisia herkkuja voit rouskuvista sipseistä loihtia.

Kartanon caprese -reseptikuva

TUOTTEET