Vastuullisuus

Taffelien maun perusta on laadukas peruna ja tarkasti valitut mausteet. Sipsin muoto ja leikkaus antavat maulle viimeisen silauksen. Siksi Taffelit maistuvat niin hyviltä.

Mutta maku ei ole ainut tekemämme hyvä asia. Tsekkaa alta miten vastuullisuus näkyy Taffelilla, aina pellolta pussiin ja vielä sen jälkeenkin.

Peruna

Ahvenanmaan ravinteikkaassa maaperässä ja leudossa meri-ilmastossa kasvaa ainutlaatuisen hyvää raaka-ainetta. Perunaa, jollaista ei muualta saa.

Perunasta
avainlippu

Kotimaisuus

Suomen suosituimmat perunalastut, Taffelit, valmistetaan edelleenkin Suomessa, Ahvenanmaalla. Saarella on kasvatettu perunaa sipsejä varten jo vuodesta 1969.

Kotimaisuudesta

Ympäristö

Taffeleita valmistetaan keskellä kauneinta saaristomaisemaa. Sipsitehdas vähentää ympäristökuormitusta esimerkiksi käyttämällä energiana biokaasua, jota saadaan perunankuorista.

Ympäristöstä

Lajitteluohjeet

Laita snacksit jakoon ja loput lajitteluun! Täältä löydät simppelit ohjeet tyhjien Taffel-pakkausten lajitteluun. Lajittele sinäkin kuin todellinen sipsimaisteri!

Lajittelusta

Katso mitä tehtaanjohtaja Christer kertoo tehtaan vastuullisuudesta

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä!