Taffelien maun perusta on laadukas peruna ja tarkasti valitut mausteet. Sipsin muoto ja leikkaus antavat maulle viimeisen silauksen. Siksi Taffelit maistuvat niin hyviltä.
Mutta maku ei ole ainut tekemämme hyvä asia. Tsekkaa alta miten vastuullisuus näkyy Taffelilla, aina pellolta pussiin ja vielä sen jälkeenkin.
Suomen suosituimmat perunalastut, Taffelit, valmistetaan edelleenkin Suomessa, Ahvenanmaalla. Saarella on kasvatettu perunaa sipsejä varten jo vuodesta 1969.
Kotimaisuudesta
Taffeleita valmistetaan keskellä kauneinta saaristomaisemaa. Sipsitehdas vähentää ympäristökuormitusta esimerkiksi käyttämällä energiana biokaasua, jota saadaan perunankuorista.
Ympäristöstä
Laita snacksit jakoon ja loput lajitteluun! Täältä löydät simppelit ohjeet tyhjien Taffel-pakkausten lajitteluun. Lajittele sinäkin kuin todellinen sipsimaisteri!
Lajittelusta