Tehdasvierailut

TERVETULOA SUOMEN RAPEIMMALLE SIPSITEHTAALLE!

Tervetuloa vierailemaan Suomen rapeimmalle sipsitehtaalle Ahvenanmaalle!

Järjestämme tehtaallamme opastettuja tehdasvierailuja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi toukokuusta elokuuhun. Tehdasvierailulla pääsette tutustumaan Taffel-snacksien valmistuksen saloihin!

Sundsvägen 420
22410 Godby
Ahvenanmaa

Matkaa Maarianhaminasta on noin 21 km.
Tehtaan läheisyydessä palvelee myös Tehtaanmyymälämme Taffel Factory Shop.

varaa tehdasvierailu

Tehdasvierailun ryhmäkoko on yleensä 10-25 henkilöä. Alle 10 henkilön vierailuja emme varaa ja mikäli ryhmän koko on yli 25 henkilöä, tulee varata useampi opastus.

Huomaathan, että alle 18-vuotiailla tulee olla täysi-ikäinen huoltaja mukana. Tehdaskierros on ilmainen ja se kestää noin 45 minuuttia.

Tehdasvierailun voi varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taffel.factoryshop@orkla.fi

Lämpimästi tervetuloa, nähdään tehtaalla!

usein kysyttyjä kysymyksiä:

Valitettavasti emme yhdistä erillisiä ryhmiä samalle vierailulle, emmekä tee tehdasvierailuja alle 10 hengen ryhmille. Toivomme, että tulevaisuudessa meidän olisi mahdollista esitellä tehdasta myös pienemmille ryhmille, mutta ainakaan toistaiseksi se ei ole mahdollista. 

Tehdasvierailuja järjestetään toukokuun alusta elokuun loppuun aina maanantaista perjantaihin. Kesällä on muutaman viikon tauko, jolloin tehdas on suljettuna, mutta tästä tiedotamme erikseen.

Taffel factoryshop

taffel tehtaanmyymälä

Taffelin tehtaanmyymälä sijaitsee aivan Taffel-tehtaan kupeessa. Piipahda tutustumaan toinen toistaan rouskuvampiin tuotteisiin ja nappaa sipsit ja dippi mukaan kotimatkalle!