Kartanon on Pidä Saaristo Siistinä -järjestön pääyhteistyökumppani

Niin Itämerta kuin sisävesiämmekin uhkaavat rehevöityminen, roskaantuminen, kemikalisoituminen, luontokato sekä ilmastonmuutoksen monet vaikutukset. Saariston kasvattina Kartanon perunalastut haluaa olla mukana tekemässä konkreettisia tekoja Suomen vesistöjen hyvinvoinnin puolesta ja edistämässä suomalaisten tietoisuutta niiden nykyisestä tilasta.

Kartanon Siisti saaristoseikkailu

Olemme tänä vuonna mukana Pidä Saaristo Siistinä ry:n toiminnassa ja mahdollistamme tekoja Suomen vesiluonnon hyvinvoinnin hyväksi. Kartanon tuen avulla vähennetään muun muassa rantojen ja vesistöjen roskaantumista sekä rehevöitymistä.

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö, joka on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. Järjestö muun muassa ylläpitää ja huoltaa lähes 200 veneilijöille tarkoitettua Roope-palvelupistettä, jotka tunnistaa iloisesta Roope-hylje-logosta.

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä. Vesistöjemme hyvinvointi on meille suomalaisille ja Kartanon perunalastujen kaltaiselle saariston kasvatille sydämen asia. Vaikka Itämeren tilanne on hyvin huolestuttava, on hyvä uutinen se, että jokainen meistä voi omalla toiminnallaan vaikuttaa myös Itämeren tilaan. Kannustammekin tulevana kesänä kaikkia suomalaisia toimimaan yhdessä vesistöjen hyvinvoinnin puolesta”, kertoo Emmi Jyly Kartanon markkinointitiimistä.

”Lämmin kiitos Kartanon perunalastuille, että voimme nimetä teidät uudeksi pääyhteistyökumppaniksemme. Taloudellinen ja viestinnällinen tuki ovat Pidä Saaristo Siistinä ry:n toiminnan jatkuvuuden kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Teemme yhteistyötä muun muassa 10 vuotta täyttävän Siisti Biitsi -rantojensiivoustalkoo-ohjelmamme muodossa, johon Kartanon perunalastut on sitoutunut lähtemään mukaan. Tämä kumppanuus oli myös ajoitukseltaan täydellinen, sillä PSS:n toiminta käynnistyi vuoden alussa Ahvenanmaalla, missä Kartanon perunalastujen valmistuskin tapahtuu”, kertoo PSS ry:n toiminnanjohtaja Aija Kaski.

Kartanon Siistillä Saaristoseikkailulla yhdistetään voimat ympäristön hyväksi.

Tänä kesänä Kartanon perunalastut on järjestämässä kesäkauden siisteintä kampanjaa, kutsuen kuluttajat ympäri Suomen kanssaan Siistille Saaristoseikkailulle.

”Kannustamme ja opastamme kuluttajia vastuulliseen retkeilyyn. Osallistumme myös itse ja haastamme vaikuttajia ja someseuraajiamme järjestön Siisti Biitsi -siivoustalkoisiin ympäri Suomen. Pelaamalla Pidä Saaristo Siistinä -teeman mukaista peliämme on mahdollista osallistua arvontaan ja voittaa muun muassa elämyksellinen yö saaristossa. Lisäksi jokaisesta kampanjan aikana myydystä perunalastupussista lahjoitamme rahaa järjestön toiminnan tukemiseksi.” Jyly kertoo.

Seuraa Kartanon somekanavia tai lue lisää Taffel Kartanon nettisivuilta, ja lähde kesällä mukaamme Siistille Saaristoseikkailulle!

Lue lisää:

https://www.taffel.fi/kartanon/siisti-saaristoseikkailu/
www.pidasaaristosiistina.fi
https://www.siistibiitsi.fi/