Taffel Kartanon Original

Kartanon kutsuu sinut osaksi Siistiä Saaristoseikkailua!

Tänä kesänä Kartanon perunalastut järjestää kesäkauden siisteimmän kampanjan ja kutsuu kaikki mukaan Siistille Saaristoseikkailulle Suomen vesistöjen hyväksi. Kartanon perunalastut on yksi Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääyhteistyökumppaneista ja on mukana tekemässä konkreettisia tekoja Suomen vesistöjen hyvinvoinnin puolesta.

Kampanja käynnistyy toukokuussa ja kestää syyskuun loppuun saakka. Jokaisesta kampanja-aikana ostetusta Kartanon perunalastupussista lahjoitamme 3 senttiä Pidä Saaristo Siistinä ry:n toiminnan tukemiseksi.

Järjestä omat siivoustalkoot vesistön äärellä ja pelaa Kartanon peliä niin osallistut arvontaan, jossa voit voittaa upeita palkintoja! Pääpalkintona arvomme kaksi ikimuistoista yötä saaristossa. Arvontaan voi osallistua 1.5.-13.8. välisenä aikana.

PELAA JA VOITA
YÖ SAARISTOSSA!

Kokeile löydätkö kaikki roskat erilaisista rantamaisemista ja osallistu arvontaan! Arvontaan voi osallistua 1.5.– 13.8.2023. Järjestämällä Siisti Biitsi – siivoustalkoot voit tuplata mahdollisuutesi voittaa palkintoja!

Siisti saaristoseikkailu palkinnot

Siisti Biitsi -siivoustalkoot

Siisti Biitsi täyttää tänä vuonna 10 vuotta! Siistiä eikö? Haastoimme sen kunniaksi joukon vaikuttajia ja kaikki suomalaiset Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -siivoustalkoisiin ympäri Suomen. Järjestämällä omat siivoustalkoot voit osallistua arvontaan ja voittaa muun muassa elämyksellisen yön saaristossa. Pelaamalla siisti saaristo – teeman mukaista peliämme voit tuplata mahdollisuutesi voittaa palkintoja!

Siisti biitsi -logo

Kuinka sitten järjestän omat Kartanon Siisti Saaristoseikkailu -talkoot?​
Se on helppoa!​

Rannan siivous

1.

Valitse ranta tai muu vesistöalue ja merkitse talkoosi Siisti Biitsin nettisivujen karttaan: siistibiitsi.fi.​

Pidä saaristo siistinä siivoustalkoot

2.

Nimeä tapahtuma: Kartanon Siisti Saaristoseikkailu. Määritä haluatko että tapahtuma on yksityinen vai julkinen​.

Rantaroskaseurantaa Utössa

3.

Ota mukaan siivousvälineet (hanskat, roskapussit, roskapihdit yms.)​

Kartanon Original

4.

Muista pakata mukaan myös rapeat talkooeväät ja juomista! Ja ei kun roskia keräilemään!​

Siisti biitsi -sovellus

5.

Raportoi kerätyt roskat tukkimiehenkirjanpidolla roskalomakkeelle, jonka voit tulostaa Siisti Biitsin nettisivuilta, tai raportoi löydökset suoraan Siisti Biitsi -sovelluksella. Sovellus on ladattavissa sekä Android- että iOS -laitteelle.

Roskat

6.

Huolehdi roskien oikeanlaisesta jatkokäsittelystä. Muista lajittelu​.

Kartanon Siisti Saaristoseikkailu

JÄRJESTÄJÄ

Orkla Suomi Finland Oy Ab
y-tunnus: 0205117-8
Sundsvägen 420
22410 Godby
Suomi

 

KAMPANJAN NIMI

Kartanon Siisti Saaristoseikkailu

 

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika 1.5.-13.8.2023. Kampanja-ajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei huomioida.

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Alle 16-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan. 

 

OSALLISTUMINEN

Kampanjaan voi osallistua rekisteröitymällä ja pelaamalla peliä osoitteessa https://www.taffel.fi/kartanon/siisti-saaristoseikkailu tai järjestämällä Siisti Biitsi - siivoustalkoot Kartanon Siisti Saaristoseikkailu nimellä.

Arvontaan voi osallistua yhden (1) kerran per osallistuja pelaamalla peliä ja/tai järjestämällä siivoustalkoot. Tekemällä molemmat osallistuja pystyy tuplaamaan mahdollisuutensa voittaa palkintoja. Vain yksi rekisteröitymistili per osallistuja huomioidaan.

 

PALKINNOT 

Yhteensä 2 kpl Nolla cabin lahjakortti, arvo 200 e/kpl

https://nollacabins.com/ 

Yhteensä 6 kpl Partioaitan lahjakortteja, arvo 50 e/kpl

Yhteensä 10 kpl Kartanon tuotepaketteja, arvo n. 50 e/kpl

Yksi tuotepaketti sisältää Kartanon merinovillapipon sekä merimiesjuuttisäkin, sekä Kartanon perunalastuja.

Palkinnot jaetaan tasan kahden arvonnan kesken, niin että yhdessä arvonnassa on mukana yksi Nolla Cabin -lahjakortti, 3 Partioaitan lahjakorttia ja 5 Kartanon tuotepakettia.

Tavarapalkinnot toimitetaan postitse. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vain yksi palkinto per pelaaja. Voittaja vastaa itse palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti syntyvistä kuluista. 

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

RATKAISUPERUSTEET JA VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Palkinnot arvotaan viikon 33 aikana. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. 

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Rekisteröitymällä osallistuja antaa lupansa henkilötietojensa käyttöön alla olevasta linkistä avautuvassa  Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointiasiakirja -dokumentissa sanotulla tavalla. 

Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot järjestäjän kilpailujen osallistujarekisteriin. Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet löytyvät oheisesta linkistä: https://www.orkla.com/tietosuoja/

Järjestäjä kehottaa osallistujaa huolellisesti tutustumaan yllä olevaan linkkiin ennen osallistumistaan kilpailuun. Henkilötiedot hävitetään kuuden kuukauden kuluessa kampanjan päättymisestä.

Sinulla on oikeus peruuttaa Orkla Suomi Finland Oy Ab:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Kampanjaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Kampanjan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa https://www.taffel.fi/kartanon/siisti-saaristoseikkailu.

Kummankin arvonnan pääpalkintona on yö Nolla-mökissä (arvo 200 €).

Lisäpalkintoina arvotaan yhteensä kuusi kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja Partioaittaan sekä yhteensä kymmenen kappaletta Kartanon tuotepaketteja (arvo n. 50 euroa). Huomaathan, että lahjakortit toimivat myös Partioaitan vuokrauspalvelussa, jota suosittelemme vahvasti mahdollisuuksien mukaan käyttämään.

Pidä Saaristo Siistinä ry mukana toiminnassa

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesillä liikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. PSS ry:n toiminta-alueet ovat Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti sekä Ahvenanmaa.

Pidä Saaristo siistinä -logo