
Sipsibowl
Sipsibowl iltapalaksi? Kyllä kiitos! Rapeita sipsejä ja lämmintä nyhtöpossua, aaai että! Kyllä huippukokki Kozeen Shiwan osui täyskymppiin tämän reseptin kehitellessään.
AINESOSAT
- 400 g nyhtöpossua
- 1 prk kermaviiliä
- 1/2 dl rapeita chilejä öljyssä
- 1 dl sushi-inkivääriä
- 1 puntti thaibasilikaa
- 3 rkl limemehua
- Taffel Delisips Cheddar & sourcream
OHJEET
- Annos kootaan laakeaan kulhoon, jossa sipsit on laitettu pohjalle ja päälle lisätään lämmitetty nyhtöpossu.
- Sekoita kermaviili sileäksi ja ripottele joka puolelle.
- Lisää rapea chili, sushi-inkivääriä ja koristele thaibasilikalla.
Tykkäsitkö?Kokeile muitakin reseptejämme!