
Skagen
Tätä skagenia onkin höystetty rapeilla sipseillä, mikä täydellinen kombo! Kokeile vaikka itse. Tämän reseptin meille on kehitellyt huippukokki Kozeen Shiwan.
AINESOSAT
- 4 dl katkarapuja
- 4 rkl kirjolohenmätiä
- 1/2 dl hienonnettua tilliä
- 1 dl hapankermaa
- 3 rkl limemehua
- Taffel Delisips Browned butter & seasalt
OHJEET
- Sulata tarvittaessa katkaravut ja kirjolohenmäti.
- Leikkaa sillä välin hienoksi tilli ja sekoita se ranskankerman kanssa.
- Lisää seokseen limemehu, katkaravut sekä kirjolohenmäti.
- Tarjoile annos kulhosta, ensin asettamalla sipsit pohjalle ja sitten kasaamalla rapusalaatti näiden päälle.
- Koristele tilillä halutessasi ja lisää ripaus limemehua.
Tykkäsitkö?Kokeile muitakin reseptejämme!