Kartanon kesälastu

Näin taipuu rapeat sipsit kesäisen piknikin kohokohdaksi! Ripottele Kartanon Original -perunalastuille murustettua fetaa, mansikkaviipaleita ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja ripaus mustapippuria. Kaiken kruunaa ihanan raikas minttu. NAM!

Ainekset

Valmistusohjeet

Levitä Kartanon Original perunalastut tarjoiluvadille.

Leikkaa mansikat siivuiksi ja murustele feta.

Asettele perunalastuille mansikat ja ripottele päälle fetaa.

Mausta tilkalla oliiviöljyä ja ripauksella mustapippuria. Viimeistele tuoreella mintulla.

Vinkki

Valmista Kartanon kesäsalaatti erilaisista salaatinlehdistä, mansikoista, fetajuustosta ja mintusta. Mausta öljyllä, viinietikalla ja mustapippurilla. Murustele salaatin joukkoon Kartanon Original perunalastuja juuri ennen tarjoilua.