Kartanon Hernehummus
Huomio valkosipulinystävät, tämä on teille! Dippaa Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastuja pirtsakan vihreään hernehummukseen, jonka hurautat valmiiksi näppärästi sauvasekoittimella. Hernehummuksen ruohosipuli ja raikas sitruuna sulautuvat herkkulliseksi makupariksi Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastujen kanssa. Tarjoile perunalastut ja dippi sesongin vihannesten kanssa. Kotimaisista vihanneksista on perunan lisäksi sesongissa tomaatit, porkkana, retiisi ja kurkku!
Ainesosat
- 200 g riivittyjä herneitä
- 1 kypsä avokado
- ½ sitruunan mehu
- ½ dl mietoa öljyä
- suolaa
- ruohosipulia
TARJOILUUN
- Taffel Kartanon Valkosipuli & Kermaviili perunalastuja
- porkkanatikkuja
- retiisejä
- kurkkua
Ohjeet
- Keitä herneitä pari minuuttia ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
- Mittaa herneet, avokadon hedelmäliha ja sitruunanmehu tehosekoittimeen, surauta sileäksi ja lisää öljy joukkoon nauhana tehosekoittimen käydessä. Mausta suolalla ja hienonnetulla tuoreella ruohosipulilla.
- Tarjoile hernehummus Kartanon Valkosipuli & Kermaviili perunalastujen sekä sesongin vihannesten kera.
Vinkit
Voit korvata Kartanon perunalastut myös muilla Taffel-sipseillä, vain mielikuvitus on rajana!