Taffel Time ranta ja sipsit

taffel fun!

Nyt pidetään hauskaa Taffelin tapaan! Lue horoskooppisi, testaa Taffel-tietämyksesi, väritä sipsipussi tai selvitä mikä sipsi&dippi-yhdistelmä maistuu sinulle parhaiten.

Mitä sipsiastrologia ennustaa? Mitä tähtimerkit kertovat sun sipsi- ja snacksmausta? Kurkkaa oma herkkuhoroskooppisi ja anna ennustusten viedä!

Mitä horoskooppisi kertoo dippimaustasi? Lue oma dippihoroskooppisi ja katso mihin kohtaa dippihyllyä ennustus johdattaa.

Me kysyimme teiltä, suurimmilta sipsifaneilta, mitä mieltä olette sipsien makumaailmasta. Mikä dippi on paras kaveri sipseille? Entä miten sipsipussi kuuluu avata? Lue Suuren sipsikyselyn 1.0 tulokset!

Suuri sipsikysely 2.0 paljastaa mitkä ovat teidän mielestä herkullisimmat sipsit niin piknikille kuin synttärijuhliin. Entä mikä on suosituin tapa dipata perunalastuja? Katso kaikki tulokset ja yllätä.  

Tässä olisi muutama aivosips… ei vaan aivopähkinä ratkaistavaksi! Testaa miten hyvin tunnet Taffelin ja miten sun aivonystyrät hoksaavat rapsakat arvoitukset.

Mikä sipsi&dippi-kombo on paras yhdistelmä just sulle? Tee testi ja selvitä mikä sipsi ja dippi olisit!

Oletko aina haaveillut, että pääsisit leikkimään oman elämäsi pakkaussuunnittelijaa? Nyt se on mahdollista: tartu värikyniin ja anna mielikuvituksen laukata luodessasi oma Taffel-pussisi.