kartanon fish and chips

KARTANON FISH & CHIPS

Kartanon fish & chips, kokeile, ylläty ja ihastu! Suomalainen versio fish & chipsistä tarjoaa kotimaista pottua kahdella tapaa, Kartanon perunalastuja ja kauan odotettua varhaisperunaa. Annoksen “pihvinä” on silli, valitse oma suosikkimakusi! 
Tämän juuriaan myöten suomalaisen reseptin innoittajana toimi Kartanon-perunalastuille keväällä 2020 myönnetty Avainlippu. Niputa herkkutrio hammastikulla näppäräksi cocktail-palaksi ja tarjoile kesäisenä alkupalana tai iltasnacksinä. Kartanon Tilli & Kermaviili-perunalastuista ja sillistä saa rutkasti makua, joten kastikkeeksi riittää raikas kermaviili sellaisenaan.

Tarvikkeet

  • cocktailtikkuja

AINESOSAT
  

OHJEET
 

  • Leikkaa kylmät varhaisperunat puoliksi ja asettele leikkuupinta alaspäin tarjoiluvadille.
  • Kiinnitä perunoihin pienet sillipalat cocktailtikkujen avulla.
  • Viimeistele suupalat nokareella kermaviiliä ja Kartanon Tilli & Kermaviili perunalastuilla.
Tykkäsitkö?Kokeile muitakin reseptejämme!