Avainlippu-merkki

Taffel- ja Kartanon-perunalastuille on myönnetty Avainlippu-merkki!

Taffel- ja Kartanon-perunalastuille on myönnetty Avainlippu-merkki

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kertoa, että Taffel- ja Kartanon-perunalastuille on myönnetty Avainlippu-merkki keväällä 2020. Avainlipulla merkityt tuotteet tunnistat Taffel- ja Kartanon-perunalastupusseihin lisättävästä Avainlippu-merkistä. Ensimmäiset avainlipulla merkityt perunalastupussit lipuvat kauppojen hyllyille jo syksyn 2020 aikana.

Avainlippu on myönnetty kaikille Suomessa valmistettaville Taffel- ja Kartanon-perunalastuille. Taffel Crispy Gold -perunalastut, kuten myös monet muut Taffel Latvian valmistavat ja Baltiassa myytävät Taffel-tuotteet, eivät ole Avainlippu-merkittyjä.

Avainlippu-merkki on Suomalaisen Työn Liitto ry:n myöntämä yhteisömerkki, joka kertoo suomalaisesta työstä ja auttaa valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa.

Suurin osa Taffel-perunalastuista valmistetaan omalla tehtaallamme Ahvenanmaalla, Haraldsbyn kunnassa. Perunan viljelemisessä Ahvenanmaalla on pitkät perinteet, ja perunat kasvatetaan tänäkin päivänä perinteitä kunnioittaen. Haraldsbyn tehtaamme aloitti toimintansa jo vuonna 1969, ja ensimmäiset perunalastut tulivat markkinoille vuonna 1970.⁣

Hip hip, hurraa! Eläköön suomalainen työ ja suomalainen peruna.