Taffel Roust vähärasvaisempi peruna-linssisnacks

Taffel Roust on vähärasvaisempi

peruna-linssisnack

Vallankumouksellinen sipsi – paahdettu ilman rasvaa

Taffel Roust on markkinoiden ensimmäinen sipsi, joka on paahdettu rapeaksi kuumalla suolapedillä täysin ilman rasvaa. Taffelin ainutlaatuisella menetelmällä valmistetussa peruna-linssisnacksissä on rasvaa 58 % vähemmän kuin tavallisissa perunasnackseissä, sillä öljyä on käytetty ainoastaan lastujen maustamiseen. Lopputuloksena on vain 11 % rasvaa sisältävä snacks, joka hurmaa perinteisten perunalastujen ja linssisipsien ystävät päät kääntävällä vähärasvaisuudellaan – koukuttavasta mausta tinkimättä.

Taffel Roust Creamy Garlic fiiliskuva
Mullistavan hyvänmakuinen peruna-linssisnacks on myös vegaaninen

Taffel Roustia nautitaan tässä vaiheessa hymysuin kolmella makuyhdistelmällä, jotka ovat kaiken lisäksi vegaanisia. Ranch & Sourcre<3m, Cre<3my Garlic sekä Tasty Onion & Sourcre<3m sopivat jokaisen sipsiystävän suuhun milloin tahansa.

”Meillä on tehty pitkäjänteisesti töitä sen eteen, että kuluttajille olisi tarjolla myös vähemmän rasvaa sisältäviä snackseja ja esimerkiksi pienempiä pussikokoja maltillisempaan herkutteluun. Lisäksi vegaanisiin sipseihin on panostettu paljon. Taffelilla on monipuolinen valikoima terveellisempiä sekä vegaanisia linssi- ja perunapohjaisia snackseja, ja vähärasvaisempi peruna-linssisnacks Taffel Roust kruunaa tämän joukon loistavasti, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffel Roust -pakkauskuva
Taffel Original bag -pussit

rouskuvat taffelit

Tutustu laajaan Taffel-tuotevalikoimaan ja löydä oma suosikkisi kymmenien erilaisten rapeiden snacksien joukosta.