Nuudelipizza Valkosipuli-dipillä
Annokset: 4
Perjantain uusin pizzaelämys yhdistää nuudelit ja perinteisen pizzan täytteet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Päälle vielä Taffel Valkosipuli-dippiä ja basilikaöljyä, niin perjantain pizzahetki on valmis!
Ainesosat
- 200 g munanuudelia
- 1 rkl öljyä vuoan voiteluun
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 pss Taffel Sweet Chili -dippiä
- 150 g mozzarellaraastetta
- 50 g salamia
- 1 prk ananasta
- 1 pss Taffel Valkosipuli -dippiä
- 200 g ranskankermaa
Basilikaöljy:
- 1/2 ruukku basilikaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1/4 mietoa chiliä
Ohjeet
- Sekoita Valkosipuli-dippi ja kermaviiliin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
- Murskaa nuudelit öljyttyyn piirakkavuokaan (ø 28 cm).
- Sekoita tomaattimurska, säilykeananaksen mehu ja Sweet Chili -dippi keskenään. Kaada vuokaan nuudelien päälle.
- Lisää pinnalle juustoraaste. Asettele salamit ja ananaspalat. Paista nuudelipizzaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Valmista basilikaöljy. Valuta pizzan päälle lusikalla basilikaöljyä ja koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa nuudelipizza Valkosipuli-dipin kanssa.