Nuudelipizza

Nuudelipizza Valkosipuli-dipillä

Annokset: 4
Perjantain uusin pizzaelämys yhdistää nuudelit ja perinteisen pizzan täytteet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Päälle vielä Taffel Valkosipuli-dippiä ja basilikaöljyä, niin perjantain pizzahetki on valmis!
Passiivinen aika: 20 minutes
Aktiivinen aika: 10 minutes

Ainesosat

Basilikaöljy:

  • 1/2 ruukku basilikaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/4 mietoa chiliä

Ohjeet

  • Sekoita Valkosipuli-dippi ja kermaviiliin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
  • Murskaa nuudelit öljyttyyn piirakkavuokaan (ø 28 cm).
  • Sekoita tomaattimurska, säilykeananaksen mehu ja Sweet Chili -dippi keskenään. Kaada vuokaan nuudelien päälle.
  • Lisää pinnalle juustoraaste. Asettele salamit ja ananaspalat. Paista nuudelipizzaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Valmista basilikaöljy. Valuta pizzan päälle lusikalla basilikaöljyä ja koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa nuudelipizza Valkosipuli-dipin kanssa.