Kartanon Dippilautanen

Dippilautanen Kartanon tyyliin

Tämä ihana merellinen dippilautanen Kartanon tyyliin huokuu kesää ja on tehty jaettavaksi isommallekin porukalle. Lisää vain tuorejuuston päälle mätiä, tilliä, ruohosipulia sekä sitruunan kuorta ja dippaile menemään Kartanon perunalastuilla!

AINESOSAT
  

OHJEET
 

  • Levitä tuorejuusto haluamallesi alustalle. Koristele oman makusi mukaan levitetty tuorejuusto tuoreella tillillä ja ruohosipulilla. Lisää mätiä, sitruunan kuorta, pippuria ja ripaus suolaa. Levitä perunalastut omalla tyylilläsi alustalle. Dippilautanen on valmis nautittavaksi!

Vinkki

Testaa dippailua myös maustetuilla Kartanon perunalastuilla
Tykkäsitkö?Kokeile muitakin reseptejämme!