Kata pöytä kesän mauilla. Suussa sulava grillilohi tarjoillaan Creamy Pepper -dipillä maustettujen hölskypottujen kanssa. Raikas Chili & Mango -dipistä valmistettu maustevoi viimeistelee kokonaisuuden ja saa kesävieraat haluamaan lisää.
Valmista ensin maustevoi. Sekoita dippimauste ja pehmeä voi keskenään. Kääri voi leivinpaperin sisään ja siirrä pakastimeen.
Keitä pestyt perunat miedosti suolatussa vedessä kypsiksi ja valuta. Sekoita dippi ranskankerman joukkoon ja lisää kattilaan perunoiden päälle. Hienonna tilli ja lisää kattilaan. Laita kansi päälle ja hölskyttele voimakkaasti.
Kuivaa lohen pinta talouspaperilla. Leikkaa annospaloiksi. Hiero pintaa öljyä ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista lohi ensin nahkapuoli alaspäin 2–3 min ja käännä. Tarkista kypsyys.
Viipaloi maustevoi.
Tarjoa grillattu lohi maustevoin ja hölskypottujen kanssa.
Notes
Dipeistä syntyy helposti herkullisia maustevoita. Kokeile erilaisia dipeistä valmistettuja maustevoita kesän grillattavien kylkeen!