Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Nuudelipizza Valkosipuli-dipillä
Perjantain uusin pizzaelämys yhdistää nuudelit ja perinteisen pizzan täytteet herkulliseksi kokonaisuudeksi. Päälle vielä
Taffel Valkosipuli-dippiä
ja basilikaöljyä, niin perjantain pizzahetki on valmis!
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Servings
4
Ingredients
1x
2x
3x
200
g
munanuudelia
1
rkl
öljyä vuoan voiteluun
400
g
tomaattimurskaa
1
pss
Taffel Sweet Chili -dippiä
150
g
mozzarellaraastetta
50
g
salamia
1
prk
ananasta
1
pss
Taffel Valkosipuli -dippiä
200
g
ranskankermaa
Basilikaöljy:
1/2
ruukku
basilikaa
1
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
sitruunamehua
1/4
mietoa chiliä
Instructions
Sekoita Valkosipuli-dippi ja kermaviiliin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
Murskaa nuudelit öljyttyyn piirakkavuokaan (ø 28 cm).
Sekoita tomaattimurska, säilykeananaksen mehu ja Sweet Chili -dippi keskenään. Kaada vuokaan nuudelien päälle.
Lisää pinnalle juustoraaste. Asettele salamit ja ananaspalat. Paista nuudelipizzaa 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Valmista basilikaöljy. Valuta pizzan päälle lusikalla basilikaöljyä ja koristele tuoreella basilikalla. Tarjoa nuudelipizza Valkosipuli-dipin kanssa.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!