Kartanon perunasalaatti
Klassinen perunasalaatti saa uuden twistin Kartanon perunalastuista. Testaa miten rapeaa rouskuvuutta sipsit perunasalaattiin tuovat!
- 8 kiinteää perunaa
- 1,5 prk kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- 1,5 rkl sinappia
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 omenaa
- maustekurkkua oman maun mukaan
- kourallinen tilliä
- kourallinen Kartanon perunalastuja
Huuhtele perunat. Keitä ne kuorineen ja anna jäähtyä.
Sekoita kermaviili, majoneesi, sinappi, suola, sokeri ja tilli.
Kuutioi maustekurkut. Paloittele omenat. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Yhdistä kaikki ainekset keskenään.
Lisää pinnalle Kartanon perunalastuja.
Voit korvata Kartanon perunalastut myös muilla Taffel-sipseillä, vain mielikuvitus on rajana!