Go Back
+ servings
Juustonaksukana

Juustonaksukana

Illanistujaisten taattu hitti on juustonaksukana, joka tarjoillaan dipin kera. Voit kokeilla kuorrutteeseen erilaisia Taffel snackseja ja sipsejä. Meidän lemppari valmistuu sopivasti polttavalla CrunCheez Hot Chilillä
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Servings 4

Ingredients
  

Tarjoiluun:

  • 4-5 porkkanaa

Instructions
 

  • Sekoita dippimauste ja majoneesiin. Anna maustua viileässä n. 20 min ennen tarjoilua.
  • Paloittele broilerin rintafilee reiluiksi paloiksi. Mausta suolalla. Riko kananmunan rakenne kulhossa. Murskaa juustonaksut tehosekoittimessa tai vahvassa muovipussissa käsin puristellen ja laita juustonaksumuru lautaselle.
  • Pyörittele kanapalat ensin kananmunassa ja sitten murussa. Nosta kuorrutetut kananpalat uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta pinnalle hieman öljyä. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Voit tehdä myös kanapalat airfryerissä. Paista 180-asteisessa airfryerissä noin 10–15 minuuttia.
  • Kuori ja paloittele porkkanat tikuiksi.
  • Tarjoa juustonaksukana porkkanatikkujen ja dipin kanssa.

Notes

Kanan kuorrutteeksi voi kokeilla myös erilaisia ja eri makuisia Taffel perunalastuja ja juustosnackseja. Kokeile rohkeasti ja löydä oma suosikkisi! 
Tried this recipe?Let us know how it was!