Coleslaw sipsit
Tässä herkullinen ja rouskuvan suolainen herkku vaikka alkupalana tarjottavaksi. Kartanon perunalastujen kanssa sopii ihanasti yhteen raikas coleslawsalaatti. Kokeile reseptiä alta.
- puolikas varhaiskaali
- 3 porkkanaa
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl sokeria
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 tl dijon-sinappia
- suolaa ja pippuria
- Kartanon perunalastuja
Sekoita ensin kastikkeen ainekset keskenään reilun kokoisessa kulhossa: kermaviili, majoneesi, sokeri, omenaviinietikka, sinappi, pippuri ja suola.
Huuhtele kaali ja valuta kuivaksi. Hienonna se veitsellä ohuiksi suikaleiksi.
Pese ja kuori porkkana. Raasta se karkeaksi raasteeksi.
Yhdistä kaikki ainekset.
Lisää coleslawta Kartanon perunalastujen päälle ja laita tarjolle.
Voit korvata Kartanon perunalastut myös muilla Taffel-sipseillä, vain mielikuvitus on rajana!