Kurkumadippi
Tämä itse tehty dippi sipseille on paitsi erittäin herkullinen, myös hyvin näyttävä valinta! Passiohedelmän siemenet kruunaavat koko dippinautinnon. Resepti on huippukokki Kozeen Shiwanin Taffelille kehittämä.
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 1 kpl appelsiinin kuoret
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 passiohedelmä
- 1 rkl tuoretta kurkumajuurta raastettuna
- 1 tl suolaa
- valitsemasi Taffel sipsit
Raasta hienoksi tuore kurkumajuuri ja appelsiininkuori raastimen hienoimmalla puolella.
Sekoita jugurtti, raastettu kurkuma, appelsiininkuori ja mausta sitruunanmehulla sekä suolalla.
Leikkaa passiohedelmä ja ota sisukset erilliseen astiaan.
Laita valmis dippi kulhoon ja lisää päälle passiohedelmän sisukset.
Tarjoile sipsien kanssa.