KISA! Postaa kuva #taffukka, jossa syöt Taffel juustonaksuja sormia sotkematta. 50 ensimmäistä palkitaan juustosnackseilla sekä Taffukka-sormihaarukalla, jolla nappaat naksut suoraan suuhun. 3 parasta kuvaa palkitaan keltaisella Sonyn langattomalla kaiuttimella.

Kampanjan säännöt
Taffel Taffukka kuvakisa

JÄRJESTÄJÄ

Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab
y-tunnus: 0205117-8
Sundsvägen 420
22410 Godby
Suomi

KAMPANJAN NIMI

Taffel Taffukka kuvakisa

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika 22.8.-22.9.2019. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Alle 16-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

OSALLISTUMINEN

Kisaan voi osallistua julkaisemalla Instagramiin kuvan tai videon, jossa syö Taffel juustosnacks-tuotteita ilman käsiä. Osallistuja merkitsee kuvan tai videon hashtagilla
#taffukka.

Jättämällä kuvan kilpailuun osallistuja vakuttaa, että hänellä on oikeus käyttämäänsä materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Järjestäjä voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia verkkosivustollaan, Facebook-sivullaan, Instagramissa sekä muissa valitsemissaan kanavissa. Osallistumallatähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttääkilpailun voittajan nimeä/nimimerkkiä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liityInstagramiin.

RATKAISUPERUSTEET JA PALKINNOT

50 ensimmäistä sääntöjen mukaista postausta palkintaan Taffelin tuotteilla sekä Taffukka-sormihaarukalla. Palkinnon arvo on noin 20 euroa. Vain yksi palkinto per henkilö.

Lisäksi kampanjan jälkeen järjestäjän edustama raati valitsee 3 parasta kuvaa tai videota, joiden julkaisija palkitaan keltaisella Sonyn kannettavalla langattomalla SRS-XB31 kaiuttimella. Palkinnon arvo noin 75 euroa.

Voittajille ilmitetaan Instagramissa yksityisviestillä ja häneltä pyydetään yhteystiedot palkinnon postitusta varten. Mikäli voittaja ei kahden viikon sisällä anna yhteystietojaan, järjestäjällä on oikeus siirtää palkinto toiselle henkilölle.

Palkinnosta vastaa Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab. Voittaja vastaa itse palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti syntyvistä kuluista.

Palkinnot toimitetaan postitse vai Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Osallistujien henkilötietoja ei käytetä muuhuin kuin voittajan tavoittamiseen palkinnon toimitusta varten. Henkilötiedot hävitetään arvonnan jälkeen kuuden kuukauden sisällä.

Sinulla on oikeus peruutta Orkla Confectionrey & Snacks Finland AB:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa taffel.fi

Rekisteriseloste
https://www.orkla.fi/yritys-tietoa-meista/orkla-suomi/rekisteriseloste/

Kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaseloste ja informointiasiakirja
https://corporate.prod.onewp.net/app/uploads/sites/12/2019/02/Kilpailuiden-tietosuojaseloste-ja-informointiasiakirja-11.2.2019.pdf