Happy snacky holidays!

Pian se on täällä taas! Rumpujen pärinää..🥁

..nimittäin Taffel Yllätyskalenteri! Suuren suosion saavuttanut sipsijoulukalenteri tekee odotetun paluun ja takaa rouskuvan joulukuun myös vuonna 2021. Yllätyskalenterit saapuvat kauppoihin liukuvasti loka-marraskuun vaihteesta alkaen. Tänäkään vuonna eivät yllätykset lopu jouluaattoon vaan sipsikalenteri yllättää 31 luukullaan kuukauden jokaisena päivänä. Oo nopee, sillä nää yllätyskalenterit viedään käsistä!

TAFFEL-TONTUT PAKKAAVAT YLLÄTYSKALENTEREITA

Taffel-tontut pakkaavat sipsikalentereita kovaa vauhtia ja ensimmäiset kalenterit saapuvat kauppoihin loka-marraskuun vaihteessa 🎅 Nappaa omasi nopeasti!

Yllärikalenterista kysyttyä

Taffel-tontut pakkaavat tänä vuonna tuplamäärän kalentereita viime vuoteen verrattuna. Kalentereita on rajattu erä, nappaa omasi ripeästi!

Yllätyskalenterit toimitetaan kauppoihin liukuvasti, loka-marraskuun vaihteesta alkaen. Kalentereita myydään niin kauan kun tuotteita riittää.

Tietojemme mukaan kalentereita tulee olemaan myynnissä laajasti ympäri Suomen. Kauppakohtainen kalenterierä tulee kuitenkin olemaan rajattu, joten kannattaa heti ostaa, jos kalenterin näkee.

Taffelilla ei ole omaa verkkokauppaa, mutta olemme ottaneet toiveen tästä korvan taa. Taffel Tehtaanmyymälään on tulossa myyntiin erä yllätyskalentereita, mutta niitä ei ole mahdollista varata, eikä niitä toimiteta postitse.

Taffel-yllärikalenteri sisältää 29 syötävää ylläriä ja 2 tavaraylläriä.