Kartanon hernehummus

Huomio valkosipulinystävät, tämä on teille! Dippaa Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastuja pirtsakan vihreään hernehummukseen, jonka hurautat valmiiksi näppärästi sauvasekoittimella. Hernehummuksen ruohosipuli ja raikas sitruuna sulautuvat herkkulliseksi makupariksi Kartanon Valkosipuli & Kermaviili-perunalastujen kanssa. Tarjoile perunalastut ja dippi sesongin vihannesten kanssa. Kotimaisista vihanneksista on perunan lisäksi sesongissa tomaatit, porkkana, retiisi ja kurkku!

Ainekset

  • 200 g riivittyjä herneitä
  • 1 kypsä avokado
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 dl mietoa öljyä
  • suolaa
  • ruohosipulia

Tarjoiluun

Valmistusohjeet

Keitä herneitä pari minuuttia ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. Valuta hyvin.

Mittaa herneet, avokadon hedelmäliha ja sitruunanmehu tehosekoittimeen, surauta sileäksi ja lisää öljy joukkoon nauhana tehosekoittimen käydessä. Mausta suolalla ja hienonnetulla tuoreella ruohosipulilla.

Tarjoile hernehummus Kartanon Valkosipuli & Kermaviili perunalastujen sekä sesongin vihannesten kera.