Kartanon fish & chips

Kartanon fish & chips, kokeile, ylläty ja ihastu! Suomalainen versio fish & chipsistä tarjoaa kotimaista pottua kahdella tapaa, Kartanon perunalastuja ja kauan odotettua varhaisperunaa. Annoksen “pihvinä” on silli, valitse oma suosikkimakusi! 

Tämän juuriaan myöten suomalaisen reseptin innoittajana toimi Kartanon-perunalastuille tänä keväänä myönnetty Avainlippu. Niputa herkkutrio hammastikulla näppäräksi cocktail-palaksi ja tarjoile kesäisenä alkupalana tai iltasnacksinä. Kartanon Tilli & Kermaviili-perunalastuista ja sillistä saa rutkasti makua, joten kastikkeeksi riittää raikas kermaviili sellaisenaan.

Ainekset

Lisäksi

  • cocktailtikkuja

Valmistusohjeet

Leikkaa kylmät varhaisperunat puoliksi ja asettele leikkuupinta alaspäin tarjoiluvadille.

Kiinnitä perunoihin pienet sillipalat cocktailtikkujen avulla.

Viimeistele suupalat nokareella kermaviiliä ja Kartanon Tilli & Kermaviili perunalastuilla.